Jag
heter
Alma Nilsson.

 Science Fiction Om Kvinnor

Jag är en science fiction författare som inte är rädd för att beskriva alla sidor av mina karaktärers liv. Serien ”Renascense Alliance” bestar av åtta böcker plus ytterligare två böcker som beskriver det federala Imperiet på 2600-talet i ett bredare perspektiv.

Det finns inga hjältar eller jungfrur som behöver räddas i de här kärlekshistorierna, istället tas läsaren med på en resa genom en labyrint av seder kring hur män och kvinnor träffar varandra, hänsyn måste tas till strikta religiösa koder och kompromisser utformas, ofta obekväma, mellan män och kvinnor för att uppnå en balans som både fungerar för dem och federationens kultur.

Varje bok i serien följer en ny kvinna och hennes väg till giftermål på andra sidan galaxen.  Även om det är möjligt att läsa böckerna fristående så finns det i slutet på varje ”blurb” rekommendationer på vilka böcker som är bäst att ha läst innan.

 

”Renascense Alliance” serien börjar på två ställen, “Married to the Alien Admiral, Renascence Alliance, Book One” eller “Married to the Alien Doctor, Renascence Alliance Book Two.” Den första har en hel del sexscener eftersom det är en stor del av kapten Cara Rainers personlighet (det här är också den första bok jag någonsin skrev så den är också, måste jag medge, mindre välskriven än senare alster). Bok två har ett tydligare science fiction fokus och utvecklar också kulturen i Federationen mer. Huvudpersonen, Drusilla, försöker att skapa sig ett liv på federationens Huvudplanet och börjar inte leta efter den stora kärleken förrän hon har hittat sig själv. Från och med “Married to the Alien with No House, Renascence Alliance Book Three” är böckerna mer balanserade mellan science fiction och den mer romantiska delen med en hel del sexscener, men precis som kvinnor är olika har också alla böcker i ”Renascence Alliance” serien sina egna personligheter.  Det finns också en större berättelse som löper genom hela serien, så det är trots allt både en fördel och belönande att läsa hela serien från början till slut.

Jag hoppas att du vill följa med mig på resan i 2600-talet när de här kvinnorna från jorden går från att vara fångar till att ta över Imperiet. 

Visit me:
  • Amazon
  • 885338_book_512x512
  • Facebook
  • goodreads icon
  • Instagram
  • SoundCloud
  • YouTube